close

Contact rapid

Oferim servicii de montaj, reparatii si mentenanta pentru toata gama de instalatii termice si sanitare!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Servicii

  Suntem extrem de responsabili referitor la munca noastra: beneficiati de garantie la orice lucrare!

  Instalatii sanitare

  In ce priveste instalatiile sanitare echipa noastra de profesionisti poate asigura toata gama de servicii aici intrand atat montajul cat si reparatiile sau interventiile in caz de urgenta.

  Asiguram montaj/reparatii asupra obiectelor sanitare dar si tevilor aferente –  chiuveta, wc, cazi emailate sau de hidromasaj, inlocuire robineti, fitinguri, servisare masina de spalat vase sau haine.

  Aer conditionat

  Executam lucrari de montaj si intretinere aparate de ventilare si climatizare.

  Datorita expertizei noastre va putem ajuta cu sfaturi de specialitate spre a va putea oferi un raport pret/ calitate foarte bun.De asemenea, ne preocupam si de oferirea de service si mentenanta echipamentelor montate de catre noi.

  Puteti avea incredere ca vom realiza o analiza catre necesarul de rece sau cald in functie de spatiul dumneavoastra si cat il folositi si va vom informa cu privire la cea mai buna solutie tehnica.

  Instalatii apa-canal

  In ce priveste instalatiile mai complexe, pentru constructii, ne bazam pe echipa noastra de proiectanti si ingineri  cu experienta care poate prelua proiecte complexe si desfasurate in timp. De exemplu ne putem ocupa de toata retelistica de apa-canal dintr-un  proiect rezidential.

  Am dus la bun capat sute de proiecte atat pentru persoane fizice cat si juridice si putem lucra cu succes si in colaborare cu primariile.

  Pompe de caldura

  Acestea pot fi de mai multe feluri: pompe apa/apa, aer/apa, sol/apa sau chiar hibride.

  Acestea detin avantaje tehnologice, in primul rand nemaifiind necesar un foraj sau o sapatura, ocupa spatiu mai mic, montajul acestei pompe este si mai rapid si mai ieftin.

  In functie de necesarul dumneavoastra si de spatiul pe care il vor deservi, va putem oferi si monta pompa de caldura potrivita.

  Incalzire prin pardoseala

  Putem deservi orice fel de client fie persoana fizica sau juridica.

  Incalzirea prin pardoseala are anumite avantaje indiscutabile cum ar fi: economia de energie, eliberarea spatiului, calitatea aerului crescuta datorita faptului ca aerul nu se mai ridica in atmosfera atat de mult, dar mai ales eficienta crescuta pentru spatiile inalte, intrucat caldura se ridica si in partea de jos a camerei scade confortul termic cu sistemele clasice.

  Cel mai bine este ca acest sistem de incalzire sa fie montat odata cu construirea casei, insa se pot gasi solutii si pentru locuintele gata construite sau blocuri.

  Oferim fiecarui proiect in parte atentia necesara asigurand totodata cea mai fiabila solutie tehnica.

  Suntem constienti de partea financiara a lucrarilor noastre, incercam sa respectam bugetul stabilit.

  Suntem foarte siguri pe expertiza lucrarilor noastre asa ca oferim in mod normal garantii asupra aceea ce executam.

  Credeti ca aveti o lucrare dificila, greu de implementat? Scoateti-ne din rutina cu o provocare si va garantam ca vom gasi o solutie tehnica pentru ea.

  Contact Icon
  expand_less